Чт, 25.04.2024
Вас вітає StepanenkoV!
Головне меню
Єдина Країна! Единая Страна!
Наше аудіо
Категорії розділу
Власне політика [3]
Про політиків [8]
Про політиків
"Рік у ярмі" [4]
Заходи до річниці правління Янукевича
Форма входа
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Політика » "Рік у ярмі"

Сусідам
Шановні співмешканці!

Чи сподобалося б вам, якби у вашому домі господарювали чужі люди? Або гості, які приїхали на 2 дні, та без вашої згоди влаштувалися жити у вашому помешканні? Напевно, що ні.

Давайте згадаємо, що Київ – спільний дім усієї столичної громади. Та чомусь у ньому й досі порядкують "гості" – міська рада, повноваження якої закінчилися ще 2 червня. Маємо наразі повну узурпацію влади.

І щоб там не освячувала українська судова система, єдиний вихід із ситуації, що склалася – це вибори.

Поки нардепи «працюють над цим», система вже провела кілька нелегітимних сесій. На сьогоднішній день, самоназвана міська рада робить все для того, щоб узаконити захоплення влади.

Сусіди! Чим довше ми «ковтатимемо» відсутність законного органу самоврядування в Києві, тим швидше процвітатиме свавілля цих крадіїв!  [Повірте, їм ще є що красти.] 19 серпня Київрада під прикриттям вчителів-бюджетників вже провела сесію заради питання виділення коштів, яке було вже вирішено (законним) рішенням ще у лютому.

Невдовзі, на початку жовтня, вона знову збереться, щоб затвердити Генеральний план, який без розгляду змін «прийняла» містобудівна рада. Багато з нас навіть не знає, що згідно з Генпланом, в найближчі кілька років нас із вами очікує будівництво двох естакад через Райдужне озеро.

Це не тільки повністю знищить екосистему цієї зони відпочинку, а й спричинить руйнування будинків по вулицям Микитенка й Стальського, на які ці естакади будуть виходити. Ніхто навіть не задумується про те, що це може спричинити транспортний колапс на Воскресенці: згадайте тільки, які затори бувають на Перова біля авторинку та в бік проспекту Ватутіна!

Нас не влаштовує такий стан речей. А вас? Поміркуйте над цим, але не затягуйте – пам’ятайте: злочинець не спить, від діє. Тому і ми маємо діяти!




Долучайтеся до Воскресенської громади!


Категория: "Рік у ярмі" | Добавил: wm_step (20.09.2013) | Автор: Стів Воскресенський
Просмотров: 596 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
!Час настав!
Лінуєшся вийти на Майдан у своєму місті? Це вже не гра, не будь байдужим! Йди через нехочу, бо це не бажання - це обов'язок!!!
Виходь на Майдан
Пошук
Календар
Kyiv
Архів
Кнопки
Пиши українською
Українські пісні Інститут Україніки Kiev cyclist's association Збережи старий КиївПам’ятай про Крути
Електричка (Київ)
Завантажити розклад Завантажити розклад-2 ENG
Сервіси
МТС Київстар
Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz