Пт, 29.03.2024
Вас вітає StepanenkoV!
Головне меню
Єдина Країна! Единая Страна!
Наше аудіо
Категорії розділу
Власне політика [3]
Про політиків [8]
Про політиків
"Рік у ярмі" [4]
Заходи до річниці правління Янукевича
Форма входа
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Політика » Про політиків

Януковича висміяли в Сімпсонах
"Людина, схожа на українського президента, стала далеко не першим об'єктом для кепкувань відомого режисера Мета Грюнінга. За двадцять три роки, поки виходить серіал, в нім нещадно стьобалися з президентів: від Рейгана з Горбачовим до Клінтона з Обамою"

Одним з персонажів нового епізоду став деякий Віктор. "Він має міцну фігуру, особу з досить грубими рисами. Сидить цей Віктор в столиці України Києві, десь недалеко від Майдану Незалежності, у величезному кабінеті. Його охороняють декілька озброєних до зубів охоронців. Помічник учить його користуватися комп'ютером і інтернетом"



У одному з епізодів Віктор переглядає свою електронну пошту і дуже радіє тому, що співачка Бейонс погодилася заспівати на дні народження його дочки. "Не важко здогадатися що під образом дочки може ховатися Ринат Ахметов, а день народження - відкриття стадіону Донбас Арена, на якому і співала зірка в 2009 році", - допускає автор.

"Ще один показовий епізод мультфільму - історія з дружиною Віктора. Вона в кадрі з'являється тільки раз, але дуже не вчасно. На що Віктор обурено гаркає на неї - "Я ж наказав тобі сидіти у своїй кімнаті". Очевидно навіть у Штатах вже усі знають історію про фактичну висилку Людмили Янукович в Донецьк"

"Образ України з її Віктором, який склався в США і був втілений творцями Сімпсонів, не радує: країна, де заправляє усім гангстер що не уміє толком користуватися комп'ютером і інтернетом", - робить висновок видання.Як повідомлялося, німецький телеканал Pro7 прийняв рішення прибрати з ефіру усі серії мультиплікаційного серіалу Сімпсони, в яких з'являються жарти про ядерну енергетику.
Категория: Про політиків | Добавил: wm_step (27.09.2011)
Просмотров: 1016 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
!Час настав!
Лінуєшся вийти на Майдан у своєму місті? Це вже не гра, не будь байдужим! Йди через нехочу, бо це не бажання - це обов'язок!!!
Виходь на Майдан
Пошук
Календар
Kyiv
Архів
Кнопки
Пиши українською
Українські пісні Інститут Україніки Kiev cyclist's association Збережи старий КиївПам’ятай про Крути
Електричка (Київ)
Завантажити розклад Завантажити розклад-2 ENG
Сервіси
МТС Київстар
Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz