Чт, 25.04.2024
Вас вітає StepanenkoV!
Головне меню
Єдина Країна! Единая Страна!
Наше аудіо
Форма входа
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июнь » 30 » "Трипільське коло. Вогонь" Моя історія. День 1
20:14
"Трипільське коло. Вогонь" Моя історія. День 1

"Трипільське коло. Вогонь"

Моя історія. День 1

 

Отже, моя історія. Мене звати Влад. Я волонтер Медіашколи на ТК, займаюсь напрямком поширення інформації про захід та фестиваль.

По приїзду я побачив, що нам з колегою варто було краще попрацювати - людей на вестивалі було небагато. З іншого боку, то був четвер і ще не всі майданчики розгорнулися.

Щодо організації перебування волонтерів нашого майданчику напередодні також виникало багато питань. До останнього я не вірив, що не доведеться платити за квиток і нас будуть готувати, і тому був до цього готовий. Крім того, не одразу стало зрозуміло, хто коли їде і як нас будуть запускати на територію фестивалю.

На практиці опасіння підтвердились: ані мене, ані організатора майданчика Артема Стельмашова не знайшли в списках. Хоч бейджики були. На щастя, він був серед організаторів і ми тісно співпрацювали з Ольгою Столяренко, PR-менеджером фестивалю, яка миттєво вирішила цю ситуацію.

Ми прийшли на найданчик. Була сонячна безвітряна погода. Навіть трохи спекотна. Вже стояв наш зелений намет. Але потрібно було все облаштувати. Чим ми з Артемом почали займатись. Після короткої планерки вирішили застелити землю сіном.

В нас був об'єднаний майданчик Медіашколи, Фотовиставки, Прес-центру та Території спілкування. Серед волонтерів Медіашколи був лише я, приїхав разом з "начальником" на прямій маршрутці. Хотів був зекономити (з Українки всього за 15 грн, замість 35 від Видубичів), але не склалося. І я тому тільки радий! Інакше довелося б приїхати раніше й очікувати при вході бозна скільки.

Отже, розкидуємо з Артемом сіно, косимо зарослі, а людей не особливо багато. Потрібно сфоткати нашу присутність тут й запросити всіх скоріше приїжджати на ТК! Якраз в цей момент нам виділили снопи, які ми потім використаємо в якості сидінь. Я ще ніколи такого не тримав у руках!)))

Трохи згодом настав час обіду і разом з Ольгою Столяренко, Олексієм Толкачовим та іншими організаторами, ми з Артемом пішли їсти. В мене повністю була своя тара, тому на роздачі дали без черги. Було перше і друге. Я взяв тільки суп, бо міг потім не доїсти, як склалось у колег. Не зважаючи на настрОй фестивалю, мені трохи дивно було побачити, як використані тарілки централізовано складали в яму.

Можливо, я чогось не зрозумів. Але піднімати тему не став, бо спілкування йшло нормально і дай-бо так й надалі.

Поки ми облаштовували МШ, Толкачов попросив мене сходити за квасом. На "лінії харчування" мені двічі повезло: півлітра квасу коштувало на 3 гривні дешевше від заявленого, і хазяїн пригостив мене власним лимонадом. Чудовий смак! #Трошкиреклами: ресторація знаходиться за 600 м від тополь в Обухові, поблизу об'їздної дороги. Серед п'яти запропонованих комплексних обідів, два були суто для веганів та вегетаріанців.

Повернувшись "додому" одразу привернув увагу величезний український прапор, що встановили чоловіки.

Зустріли з Артемом першого лектора і почали запрошувати слухачів. Підфартило, що хлопці-волонтери ТК провели подовжувач прямо до нас - таким чином заманили музиканта Антона. Він став активним учасником дискусії.

Розмовляли про студентські та молодіжні ЗМІ. Для себе я виніс наступне:

Для того, щоб знайти спонсора, потрібно:

  • визначити цілі Вашого ЗМІ;
  • довести актуальність основної тематики для цільової аудиторії;
  • за можливості показати вже готові роботи з портфоліо.

Можна використовувати відповідний сленг, але в разі орієнтації на певну аудиторію або тематику.

По завершенні дискусії традиційно робимо фото зі спікером))

Пройшовся трохи полем. Біля Малої сцени Сашко Лірник розповідає казки. Поряд, діти запускають повітряних зміїв, люди ліплять з глини й сіна різні фігури. Красивий захід сонця!

По сусідству з нами розташувався майданчик "Втеча з урбану". Купа комп'ютерних блоків, на яких пізніше будуть смажити їжу))

Ми вже повечеряли і Майя Ходирева почала серію лекцій про те, як суміщати бізнес та творчість. Ізюминка в тому, щоб постійно на будь-які речі придумувати щонайменше п'ять різних способів їх застосування. Так зароджуються стартапи. Ми, наприклад, придумали до 50 способів використання босоніжок. Більшість із них лежить на поверхні, їх просто потрібно побачити та озвучити.

Поки ми це робили в Артема з'явилась ідея провести на ТК марш людей, які одягають шкарпетки в сандалі. Хто не вкурсі, нещодавно на сайті новин-фейків з'явилась інформація, що дехто все зробить, аби марш не відбувся))) Але це сталось! Я був такий забіганий на фесті, в шкарпетках і сандалях, звичайно)), що навіть не помітив, коли.

Час, лектори і слухачі на сьогодні вже вичерпалися. Тому пішов трохи послухати концерт і в гуртожиток на поселення (свого намету не було, а колеги приїдуть лиш наступного дня). ТаРута неймовірно класно проводить саундчек! :)))

Після того, як нас з Артемом поселили в гуртожитку з ось таким рукомийником..

..ми пішли святкувати його ДН! ;)

 

Читайте також про наступні дні на Фестивалі

Просмотров: 696 | Добавил: wm_step | Теги: tkfest, tkfest2015, Трипільське коло, Медіашкола, TK2015, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
!Час настав!
Лінуєшся вийти на Майдан у своєму місті? Це вже не гра, не будь байдужим! Йди через нехочу, бо це не бажання - це обов'язок!!!
Виходь на Майдан
Пошук
Календар
Kyiv
Архів
Кнопки
Пиши українською
Українські пісні Інститут Україніки Kiev cyclist's association Збережи старий КиївПам’ятай про Крути
Електричка (Київ)
Завантажити розклад Завантажити розклад-2 ENG
Сервіси
МТС Київстар
Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz